Despre Mine

denisa ilea psiholog si psihoterapeut despre

Asumarea unui rol activ în propria ta viață este o alegere pe care și tu o poți face!

Viața este o constantă schimbare, aducând emoții și sentimente inconfortabile.

Neînțelegerea propriilor trăiri poate declanșa simptome precum stresul, anxietatea, depresia, lipsa de motivație sau bucurie, furia excesivă și probleme de somn, fragilitate și vulnerabilitate.

În încercarea de a fugi de aceste trăiri, am ales să emigrez până la capătul celălalt al Pământului.

Descoperind că, de fapt, fugeam de mine însămi, am decis să înfrunt temerile și să explorez interiorul meu. În mijlocul schimbărilor, am simțit că am găsit direcția și că lumina a intrat în viața mea.

Acesta este începutul călătoriei care m-a adus unde sunt astăzi, prin înfruntarea provocărilor și dezvoltarea unor abilități surprinzătoare.

Ce cred eu:

  • Reziliența în tumultul schimbărilor: adevărata cale se află adesea în vârtejul dificultăților vieții

  • Autenticitatea înaintea perfecțiunii

  • Conectarea cu resursele interioare: Susțin că dispune de toate resursele necesare pentru a naviga cu succes prin tranziții dificile, chiar dacă nu suntem întotdeauna conștienți de ele.

Stilul meu de lucru este:

  • Holistic și eclectic– Abordez individul în ansamblu, personalizând o gamă variată de tehnici și abordări terapeutice pentru rezultate maxime
  • Accent  pe conectare– Caut să cunoscu clientul în ansamblul lui, nu doar din perspectiva problemei cu care vine la mine, el fiind Unic prin propriile lui percepții și trăiri

Atunci când nu lucrez sau când nu studiez, mă găsești hoinărind prin natură, explorând locuri noi cu partenerul și cu câinele meu, făcând sport sau socializând cu prietenii.

Pregătirea mea de bază este în psihoterapie adleriană însă sunt pasionată de psihologie în toate formele ei, dedicând considerabil de mult timp studiului și propriei dezvoltări personale și spirituale. 

Mi-am desfășurat studiile (licență și masterat) în psihologie clinică, consiliere și psihoterapie în cadrul  facultății de Psihologie și Științele Educației Universitatea „Transilvania” Brașov.

Sunt membru al Colegiului Psihologilor România din 2022 cu drept de liberă practică ca psiholog clinician și psihoterapeut practicant în supervizare.

Educație și expertiză